Ju NUK MUND T US PRDORNI KLIKONIN E DREJT N ON KIST S SITE!
logo
logo

Dehaut - Pajisje & Mobilje për Salon de Coiffure & Esthétique

Pajisje dhe mobilje sallon e flokëve

Pajisjet dhe mobiljet Spa & estetikë

Shërbim dizajni për floktarët

E themeluar në 2003, DEHAUT furnizon sallone bukurie dhe sallone bukurie me pajisje, mobilje, shërbime këshillimi dhe dizajn të brendshëm.

Ne ofrojmë shërbimin e plotë të dizajnit të brendshëm për të rregulluar hapësirën tuaj sipas nevojave tuaja, për të marrë atmosferën e dëshiruar. Përvoja jonë në mobilje me porosi na lejon t'ju ofrojmë disa mundësi për të maksimizuar ergonominë dhe performancën. Dizajnuesit dhe konsulentët tanë do të realizojnë vizionin tuaj duke respektuar buxhetin tuaj!

Në mënyrë që t'ju shërbejmë më mirë, vendosim në dispozicion katalogun tonë dhe disa mostra të produkteve tona në internet. Vizitoni dyqanin online duke klikuar në ikonën në pjesën e sipërme të majtë të kësaj faqe. Ne jemi të hapur për publikun!

Na telefononi tani!

+ 1 (877) 792 6203 Pa tarifë