НЕ МОЕТЕ ДА ГО УПОТРЕБУВАТЕТЕ ПРАВО КЛИКОТ НА ОВОЈ СИТЕ!
логото
логото

Дехаут - Опрема и мебел за салон де Кофир и Естетик

Опрема и мебел фризер

Спа опрема и мебел и естетика

Дизајн услуга за фризери

Основана во 2003, DEHAUT обезбедува салони за убавина и салони за убавина со опрема, мебел, консултантски услуги и внатрешен дизајн.

Ние нудиме целосна услуга за внатрешен дизајн за да го прилагодите вашиот простор според вашите потреби, за да ја добиете посакуваната атмосфера. Нашето искуство во прилагодено мебел ни овозможува да ви понудиме неколку можности за да ги максимизирате ергономијата и перформансите. Нашите дизајнери и консултанти ќе ја реализираат вашата визија истовремено почитувајќи го вашиот буџет!

За да можеме да ви послужиме подобро, го ставаме на располагање нашиот каталог и неколку примероци од нашите производи на Интернет. Посетете ја онлајн продавницата со кликнување на иконата на горниот лев дел од оваа страница. Отворени сме за јавноста!

Јавете ни се сега!

+ 1 (877) 792 6203 Без надомест