Sampeyan ora bisa nggunakake KLAWA RASA ING SITUS ING!
logo
logo

Dehaut - Peralatan & Perabot kanggo Salon de Coiffure & Esthétique

Peralatan lan Furnitur tukang rambut

Peralatan spa & peralatan estetika

Layanan desain kanggo tukang rambut

Ditemokake ing 2003, DEHAUT nyedhiyakake salon kecantikan lan salon kecantikan kanthi peralatan, perabot, layanan konsultasi lan desain interior.

Kita nawakake layanan desain interior lengkap kanggo ngatur ruang miturut kabutuhan, kanggo njupuk swasana sing dikarepake. Pengalaman babagan perabot khusus ngidini kita nawakake sawetara kemungkinan kanggo ngoptimalake ergonomik lan kinerja. Perancang lan konsultan kita bakal ngerti wawasan sampeyan nalika ngajeni anggaran sampeyan!

Supaya kita bisa ngladeni sampeyan kanthi luwih apik, kita bakal nggunakake katalog lan sawetara conto produk ing web. Dolan maring toko online kanthi ngeklik lambang ing sisih kiwa ndhuwur kaca iki. We are mbukak kanggo umum!

Hubungi saiki!

+ 1 (877) 792 6203 Ora Ragad